Box Build

Vores totalløsning der inkluderer box build er i vækst. Fordelene er tydelige, vores kunder kan koncentrere sig om udviklingsprocessen og optimering af salget. Og du har stadig produktionen lige i nærheden når du vælger en dansk kvalitetsproducent.

Når du lader os udføre din box building, opnår du samtidig tidsmæssige og økonomiske fordele. Du undgår de forsinkelser og risici, der er forbundet med at flytte delvist færdiggjorte elektroniske produkter fra sted til sted.

Vi har dedikeret en selvstændig produktionshal til box build. Er der tale om større og gentagne serier vil vi typisk indrette en lean produktionscelle til dit produkt. Mindre serier er også velkomne og vil blive håndteret i vores fleksible set-up.

Vores alsidige kompetencer og erfaring giver os mulighed for at tilbyde dig stort set alle former for box building, mekanisk montage og udstyrsmontage. Der inkluderer mekanisk montage, softwareinstallation, samling af komplette apparater (box building) og pakning af systemerne i kundespecifik, salgsklar emballage.

Navigation