Test og kontrol

For at sikre fejlfrie produkter i bedst mulig kvalitet tilbyder vores testafdeling alle former for funktionstest, der strækker sig fra meget komplicerede løsninger, standardtestsystemer, PC-testsystemer til kundedesignede testsystemer. Vi kan også teste specifikke printkort, før der foretages endelig montage i den mekaniske konstruktion.

Fordelen ved at lade os gennemføre en funktionstest er, at du som kunde modtager et fuldt funktionsdygtigt printkort/udstyr og ikke skal foretage en intern indgangskontrol. Derudover giver den også en hurtigere responstid på produktionen i tilfælde af almindelige fejl (fx montering af ukorrekte komponenter) i produktionen.

Før emballering og afsendelse kan vi foretage en komplet inspektion, der sikrer, at alt er klar til produktets slutbruger. Vi lagrer testdataene på vores servere og kan altid spore individuelle testresultater til specifikke printkort.

Vi har også mulighed for at udvikle specifikke testsystemer til vores kunder ved at benytte vores ingeniørressourcer i vores testafdeling.

Navigation