Temaprisen – Årets ejerleder 2017 Samspillet mellem talent og teknologi

De to ejerledere bag Paul E. Danchell, David og Stefan Danchell, vinder Temaprisen 2017 i forbindelse med kåringen af Årets Ejerleder 2017 i region Sjælland. De får prisen for at have udviklet deres fars traditionelle virksomhed til en succesfuld automatiseret nichevirksomhed.

Årets Ejerleder er en årlig kåring, hvor vi kårer de dygtigste ejerledere i Danmark. For at finde finalisterne til regionskåringerne, analyserer PwC flere end 5.000 ejerledede virksomheder ud fra offentliggjorte regnskabsinformationer. Blandt disse gennemføres der personlige interviews med ejerledere fra flere end 125 virksomheder.

“Paul E. Danchell er et fantastisk eksempel på en virksomhed, som har skabt succes ved at ansætte en direktør. Det har været med til, at de to ejerledere har kunnet koncentrere sig om udvikling, produktion og kvalitetssikring for at sikre virksomhedens teknologiske fordel, som er med til at gøre dem konkurrencedygtige i branchen og skabe unikke muligheder”, siger regionsdirektør i Nykredit Mikael Storm Andersen

“Temaprisen går til David og Stefan Danchell, da de har formået at forvandle en traditionel virksomhed med manuelle processer til en højt automatiseret nichevirksomhed. Med et stærkt fokus på de rette talenter har de med stor succes tilpasset virksomheden til den teknologiske udvikling”, siger Lars Vagner Hansen, director i PwC.

”De to ejerledere forstår vigtigheden af samspillet mellem talent og teknologi, og deres store fokus herpå har sikret, at virksomheden er konkurrencedygtig i udlandet, samtidig med at de holder fast i den høje kvalitet. David og Stefan Danchell fortjener i den grad at blive hyldet for deres fokus på talent og teknologi,” siger Sigurd Schou Madsen, chefkonsulent i Dansk Erhverv.

Navigation