Vask af printkort

Renhed – Øget driftssikkerhed

Anvendes dine produkter i et ekstremt miljø, kan det være af afgørende betydning at foretage grundig vask af printkortene. Vaskeprocessen eliminerer fejl som følge af kontamination og fugt etc. og dermed sikre produkterne mod aggressive miljøer. Rester feks. rest salte fra flus vil ifm. fugt skabe migrationer der kan nedsætte levetiden af produktet.

Danchell anvender Trident-systemer fra Aqueous Technologies, som har stor erfaring med vaskesystemer. Trident fjerner al forurening og aflagringer fra printmontering i post-reflow. Når montage- og loddepulverrester fjernes, er der risiko for fejl som følge af elektrokemisk migration (ECM).

Trident er udstyret med indbygget overvågningsteknologi, der gør det muligt at programmere det ønskede renhedsniveau og derved opnå ensartede niveauer for produkternes renhed. Trident vil automatisk udvide rengøringsprocessen, indtil produkterne bekræftes rene.

Dokumenteret renhed – Renhedstest

Zero Ion-testeren fra Aqueous er designet specielt til at løse de udfordringer inden for renhedstests, der er forbundet med moderne printmontager. Zero Ion er i stand til at ekstrahere og kvantificere forureningsniveauer ifølge IPC J STD001. Zero Ion bruger dynamisk måleteknologi, som øger testens nøjagtighed ved at fastholde testvæsken gennem hele testningsprocessen.

Zero Ion udfører en præcis renhedstestning, uden at det er nødvendigt at opvarme testopløsningen. Renhedstestning ved omgivende temperatur eliminerer behovet for varmesystemer og opvarmningstider, samtidig med at sikkerheden for udstyr og operatør øges. Zero Ions varemærkebeskyttede ekstraktionsproces og dynamiske måleteknologi giver høje præcisionsniveauer uden behov for opvarmning.

Navigation